Equip

Alfonsina Ortega - Sociòloga. Terapeuta Gestalt. Educadora Social. SAT, psicoterapia integrativa. Màster Gestió Empreses. Processos participatius a organitzacions. Tresorera T'A.

 

 

Anna Hugas -Terapeuta Gestalt i familiar sistèmica. Diplomada en treball social i habilitada com a educadora i mediadora. Programa SAT de psicoteràpia integrativa i eneagrama. Vicepresidenta T'A.

www.anninia.com

 

 

Celeste Zelayeta - Licenciada en Psicología (Colegiada nº 19495). Especialista en Clínica y Psicoterapia Psicoanalítica. Programa Teoría del Apego (IAN-IA y RIA). Comissió de comunicació.

 

 

Carlos Iglesias AragónEmpresario, asesor de organizaciones, terapeuta gestalt, master en ludoformación y ludotraining, formado en Terapia Integrativa en el Programa SAT, Terapia sistémica y Constelaciones Familiares  en Movimientos del Espíritu y Constelaciones Multidimensionales.

 

 

Cristina Nadal -Psicóloga Especialista en Psicología Clínica. Co-directora y coordinadora de l’Escola del Taller de Gestalt de Barcelona. Directora de Aula Gestalt. Presidenta de T’A.

http://www.aulagestalt.com/equipo/cristina-nadal/

 

 

Elisa Blanco - Terapeuta Gestalt i educadora social. Diplomada en arts escèniques. Formada en el programa SAT de psicoteràpia integrativa i eneagrama. Secretària de T'A.

www.elisablanco.wordpress.com

 

 

Elisabeth González Díaz - Terapeuta i arterapeuta Gestalt. Formada en Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama amb Claudio Naranjo. Desenvolupament personal amb adolescents i nens. sentirgestalt@gmail.com


  

Juli Salvat - Fisioterapeuta. Terapeuta Gestalt. Formador i terapeuta  en Acupuntura i teràpia Crani Sacral. Professional des de fa 30 anys treballant amb pacients en diferents àmbits amb tècniques corporals i energètiques. Comissió entitats.

phormacio@yahoo.es

 

 

Ricard Bermúdez -Terapeuta Gestalt. Practitioner en PNL. Format el programa SAT amb Claudio Naranjo, i en Treball Corporal Integratiu. Formador en l'ICE-UB, UPC-C.S.I.C./IDAEA, i en el Departament d'Ensenyament. Comissió de comunicació.

www.ricardbermudez.com

 

 

Sílvia Font Jansà - Terapeuta Gestalt.  Formada en el programa SAT de psicoteràpia integrativa i eneagrama.  Formació psicosocial i dinàmica de grups.  Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i Diplomada en Treball Social. 

http://www.sfjansa.wix.com/silviafontjansa